Hirdetés

George R.R. Martin addig nem foglalkozik sorozattal, amíg nincs kész az új könyv

|

Az író most teljes figyelmével a Tűz és jég dalának következő kötetére fókuszál - legalábbis ezt ígérte meg ünnepélyesen.

Hirdetés

Az HBO bejelentette, hogy érkezik House of the Dragon, a Trónok harca sorozat előzményeit feldolgozó széria. A középpontban a Targaryen ház felemelkedése áll, a sztori alapját pedig George R.R. Martin Tűz és Vér című könyve adja. Persze mindenki azonnal azon kezdett el aggódni, hogy vajon ez mit jelent majd az egyébként is igen túlterhelt és szétszórt író munkásságára nézve.

Hirdetés

A westerosi történetek írója, Martin bejelentette, hogy ugyan szeretne majd valamilyen formában részévé válni a széria rendezésének, de egyelőre a Tél szelei kötetére koncentrál.

"Számítok rá, hogy valahogy belefolyjak a House of the Dragon gyártásába, és ki tudja, ha jól alakulnak a dolgok, akkor akár pár epizódot is megírhatok majd talán, ahogy a Trónok harcában is tettem azt. Viszont, azt szeretném tisztázni, hogy semmilyen forgatókönyvírást nem vállalok addig, amíg le nem szállítottam a Tél szeleit. A tél közeleg, és ez marad számomra most a legfontosabb."

Tekintettel arra, hogy a rajongók már hosszú évek óta várják a Tűz és jég dalának következő felvonását, ez egy teljesen érthető hozzáállás. Egyúttal reméljük, hogy ez azt is jelenti, hogy hamarosan a polcokra kerülhet végre a Tél szelei, és láthatjuk azt a történetvezetést, amelyet sokan várnak már a sorozat végjátékában csalódottak közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)