Hirdetés

George R.R. Martin nem akarta, hogy véget érjen a Trónok harca sorozat

|

Az író szerint még 4-5 évadot simán elbírt volna az HBO szériája.

Hirdetés

2019-ben a 8. évaddal véget ér a Trónok harca, minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, ami az egész világgal megismertette George R.R. Martin nevét.

Hirdetés

Az író (aki valamiért semennyire nem halad a történetet lezáró könyvekkel) hétfőn adott interjút a Variety-nek, ahol elmondta, neki esze ágában sem lenne most befejezni a szériát:

Lehetett volna 11, 12, vagy akár 13 évad is. David és Dan már vagy öt évada azt mondogatják, hogy nem akarnak 7-nél többet csinálni. Sikerült feltolni 8-ra, de ennél fentebb nem mentek. Én 10-et mondtam, végül ők nyertek, de hát ők dolgoznak rajta.

Persze attól nem kell tartani, hogy a Westeros eltűnik a képernyőkről, hiszen már dolgoznak a különböző előzménysorozatokon és spin-offokon. Annak is örülünk, hogy Martin ennyire a szívén viseli a sorozat sorsát, de mindenki boldogabb lenne, ha figyelmét a könyvek felé fordítaná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)