Hirdetés

George R.R. Martin idén már biztosan nem fejezi be a The Winds of Wintert

|

Szerencsére azonban legalább az ígért Targaryen kötetet megkapjuk még 2018-ban.

Hirdetés

Már februárban kiderült, hogy George R.R. Martin idén biztosan érkezik egy új könyvvel, ez azonban nem a soron következő "A Song of Ice and Fire" regény lesz, hanem egy kétrészes új projekt első fele. Fire and Blood címmel jön egy mellékszál, ami a Targaryen királyok történelmét bontja ki részletesen. Ekkor csak azzal nem voltunk még tisztában, hogy mikor várhatjuk a The Winds of Wintert, vagyis a fősorozat legújabb regényt. Nos, sajnos most sem tudunk jó hírekkel szolgálni.

Hirdetés

Hivatalosan is elismerte ugyanis Martin, hogy 2018-ban már biztosan nem fog felkerülni a könyvesboltok polcaira a The Winds of Winter, legkorábban 2019-ben számíthatunk tehát az A Song of Ice and Fire sorozat hatodik részére. Belegondolni is félő, hogy a hetedik kötet, az A Dream of Spring egyáltalán elkészülhet-e majd valaha. A borús gondolatok helyett most viszont inkább örüljünk az első Fire and Blood könyvnek, ami valójában a The World of Ice and Fire enciklopédia átdolgozása. 

Martin elmondása alapján a Fire and Blood nem egy regény, ugyanakkor annyi történetet sűrített bele, hogy az akár húszat is gond nélkül megöltene. A Fire and Blood második kötete elvileg a The Winds of Winter után lesz esedékes, de nagyobb összegben már tényleg nem mernénk erre sem fogadni. 

Ti hogy bírjátok a várakozást? Izgultok az új A Song of Ice and Fire regény miatt, vagy már rég meguntátok a sokéves türelmet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)