Hirdetés

George R.R. Martin nem akar tovább ígérgetni, majd egyszer csak kész lesz a következő könyv

|

Az író szerint egész jól halad a hatodik kötet, de inkább nem mondja meg, mikorra lesz kész, mert csak kiborulnának a rajongók, ha nem tudja tartani.

Hirdetés

A játékiparban sok kiadó a saját bőrén tanulta meg, hogy a felelőtlen ígéretek legtöbbször visszaütnek, ezért csak akkor érdemes kitűzni a megjelenési dátumot, ha az már biztosan teljesíthető. Ezt a taktikát követi mostantól a Trónok harca írója, George R.R. Martin is.

Hirdetés

A napokban elindult az HBO-n az utolsó évad, így nyilván rengetegen kíváncsiak arra, mikor olvashatják könyvben is a westerosi eseményeket. Az utolsó kötet 8 évvel ezelőtt jelent meg, úgyhogy igazán itt lenne már az ideje a folytatásnak, és bár Martin szerint egészen felgyorsultak az események, egyelőre nem mer semmit mondani.

"Nincs még konkrét dátum. Feladtam a dátumokat, mert ha kitűzök egyet és nem sikerül teljesíteni, mindenki dühös lesz. Kész lesz amikor kész lesz. De lekopogom, nagyon jól halad a dolog mostanában. A hűséges csapatom - többen is vannak mellettem - odaláncolt az írógéphez. Egészséges kajával tömnek. Szörnyű az egész" 

- tette hozzá nevetve Martin, aki nyilván érzi, mekkora rajta a nyomás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)