Hirdetés

George R. R. Martin karanténba vonult, csak a Winds Of Winter megírására koncentrál

|

Ezer és egy alkalommal hallottuk már az írótól, hogy immár csak A tűz és jég dala (Trónok harca) széria következő kötetére koncentrál, de most a koronavírusjárvány miatt tényleg nincs más lehetősége.

Hirdetés

Egy meglehetősen személyes hangvételű blogbejegyzésben a világhírű író, George R. R. Martin elárulta, hogy önkéntesen vállal karanténban tölti az elkövetkező időszakot, elvonulása alatt pedig teljes figyelme A tűz és jég dala következő kötetére, a Winds Of Winterre fókuszál. A Trónok harca-rajongók örülhetnek, Martin szerint legkorábban nyáron, vagy pedig akkor fog előbújni a barlangjából, ha végez a regénnyel. 

Hirdetés

Kényszerű helyzet szülte azt, hogy az írót nem vonják el a kreatív folyamatoktól más projektjei, mivel a koronavírus miatt bezárta saját moziját, a Jan Cocteau Cinemát (a független moziban ötven néző vehetett részt egyszerre egy vetítésen, de így sem akart kockáztatni), valamint ideiglenesen szünetelteti a Stagecoach Foundationt, vagyis non-profit tévés és filmes tanóráit és workshopsjait, amelyeken gyerekeket oktatott. 

Saját bevallása szerint innentől kezdve minden egyes napját az írásnak fogja szentelni, ami alapvetően remekül hangzik, de azért valljuk be, Martin ígéreteivel akár egy újabb regényt is meg lehetne már tölteni. Mindenesetre George R. R. Martin immár 71 éves, abszolút a veszélyeztetett korosztályba tartozik, így csak örülni tudunk annak, hogy nem érintkezik másokkal a járvány tombolása alatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)