Hirdetés

George R. R. Martin cáfolta, hogy kész lenne A tűz és jég dala utolsó két kötetével

|

Az A Dream of Springet ráadásul még el sem kezdte írni.

Hirdetés

Mindenki megnyugodhat, hamisnak bizonyult a nemrég felröppent pletyka, mégsem járatja velünk a bolondját a Trónok harca sorozat alapjául szolgáló A tűz és jég dala regényfolyam írója, George R. R. Martin.

Hirdetés

A Trónok-harca rajongókat mostanában az utolsó évad vegyes fogadtatása mellett leginkább a Barristan Selmyt korábban alakító Ian McElhinney egyik nyilatkozata tartotta lázban, amely szerint George R. R. Martin már rég kész van az utolsó két regénnyel, viszont csak akkor adhatja ki őket, ha véget ért az HBO tévésorozata. Nos, az író most reagált a pletykákra saját blogján, és mindenkit megnyugtatott, nincsenek kész a regények, a The Winds of Winteren még javában dolgozik, a lezárást, vagyis az A Dream of Springet pedig el sem kezdte (te jó ég, mikor számíthatunk ennek megjelenésére?), és nem is fog bele, míg kész nem lesz az utolsó előtti kötettel. 

Arról persze egy szó sem esett, hogy nagyjából mikor érkezhet a The Winds of Winter, szóval nincs más lehetőségünk, továbbra is a türelem nemes erényét kell gyakorolnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)