Hirdetés

Trónok harca - George R. R. Martin elmondta, miért halad olyan lassan a 6. könyvvel

|

Sok rajongó hevesen követeli az írótól a folytatást, de George R. R. Martin elárulta, hogy miért nem megy az olyan gyorsan, ahogy ők szeretnék.

Hirdetés

A Trónok harca sorozat alapjául szolgáló, A tűz és jég dala könyvsorozatnak még koránt sincs vége. A következő kötet, a Winds of Winter a Sárkányok táncának megjelenése óta, tehát 7 éve készül, így a rajongók már kicsit türelmetlenül toporognak.

Hirdetés

George a The Guardiannak adott interjújában mesélt a kötet nehézségeiről, és hogy miért dolgozott közben olyan mellékprojekteken, mint a Tűz és vér.

"Szenvedek vele már pár éve. A Winds of Winter nem igazán egy regény, hanem egy tucat regény egyben, mindegyik a saját főszereplőjével, főgonoszával, mellékes karaktereivel, szövetségeseivel és szerelmeivel. Mindezt összefűzni egy komplex feladat, így ez tényleg komoly kihívást jelent. Ezzel ellentétben a Tűz és vér nagyon egyszerű volt. Nem volt könnyű az sem, hiszen az is évekbe tellett, de könnyebb."

Érthető a dolog, mert tényleg egy komplex sztorit kell folytatni miközben hatalmas rajongói nyomás nehezedik rá. Mondjuk ettől függetlenül a türelmetlen olvasókat ez nem fogja megnyugtatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)