Hirdetés

Nightflyers - újra feldolgozzák George R.R. Martin egyik alkotását

|

Az író egyik sci-fi horror novellája alapján készülő pilot epizódot a Syfy televíziós csatorna rendelte.

Hirdetés

Mostanában elég sok dolga lehet George R.R. Martinnak, aki feltehetőleg az egyik tévétársaság megbeszéléséről a másikra siet át, otthon pedig a A tűz és jég dala következő kötetét írogatja. Most a Syfy cég gondolta úgy, hogy egy pilot epizódot rendel be Martin egyik korábbi novellájából.

A cég május óta dolgozik a készülő epizódon, aminek alapját a Nightflyers című novella szolgáltatja. Nem ez lesz az első feldolgozása a műnek, hiszen 1987-ben, azonos néven már készült belőle film, amit Jeff Buhler írt. A novella egy független kutatókból és egy telepatából álló csapatot állít a történet középpontjában, akik a Naprendszer peremére indulnak, abban a reményben, hogy ott majd sikeresen fel tudják venni a kapcsolatot idegen fajokkal.

A felfedezők a Nightflyers nevű hajóval utaznak, ahol egy kisebb legénység és egy szűkszavú kapitány lesz a társaságuk. Az izgalmak akkor kezdődnek, amikor félelmetes és erőszakos események hatására meginog az emberek egymásba vetett hite.

"Alig várjuk, hogy belemélyedjünk George R.R. Martin félelmetes Nightflyers világába. A forgatókönyv amelyet Jeff írt felöleli ezt a klasszikus sci-fi horror történetet és átültette egy olyan platformra, amiben igazán felfedezhetjük a mélységeit." 

- számolt be Bill McGoldrick a NBCUniversal Cable Entertainment forgatókönyvekért felelős igazgatója.

A Nightflyers vezető producerei Gene Klein, David Bartis, és Doug Liman  lesznek, hozzájuk csatlakozik még Alison Rosenzweig és Michael Gaeta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)