Hirdetés

George R. R. Martin egy ideig abbahagyja a blogolást

|

Az író bejelentette, hogy határozatlan időre felhagy a blogbejegyzések írásával, ennek pedig végtelenül örülni fognak A tűz és jég dala sorozat rajongói.

Hirdetés

George R. R. Martin rajongóinak minden bizonnyal egyik szemük sír, a másik pedig nevet. Az író annyira el lesz a foglalva egyéb munkáival a közeljövőben, hogy egy időre szünetelteti a blogolást.

Hirdetés

Martin amilyen lassan haladt a soron következő A tűz és jég dala kötet írásával, annyira termékeny volt a LiveJournalön. Ennek most egy időre vége szakad. Legutóbbi bejegyzésében leírta, hogy a közeljövőben sokkal kevesebb posztra számíthatunk a felületen, és azok nagy részét nem is ő, hanem alkalmazottai fogják majd minden bizonnyal írni. Állítása szerint nem fog végleg felhagyni a blogolással - ahhoz túlságosan élvezi -, de egyelőre még nem tudja, hogy mikor fog visszatérni a LiveJournalre.

Addig is több idő jut a könyveire, és remélhetőleg idén tényleg kapunk egy új, a Trónok harca világáról szóló kötetet.

Mit gondoltok, mire számíthatunk még idén Martintól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)