Hirdetés

George R.R. Martin is felbukkan a Sárkányok házában?

|

Az író egy nagyon kemény feltételhez kötötte a vendégszereplést.

Hirdetés

Talán már elég idő telt el az HBO-s Trónok Harca sorozat csalódást keltő fináléja óta ahhoz, hogy ismét akadjanak olyanok, akik őszintén tudnak lelkesedni az új spin-offért, a Targaryen-ház bukásáról mesélő Sárkányok házáért.

Mostanság felpörögtek az események a 200 évvel a Trónok Harca előtt játszódó sorozat körül, hiszen nemrég egy látványos új trailert is kaptunk hozzá, és már az augusztus 20-ára időzített premier sincs messze az HBO Maxen. Így aztán sokakat foglalkoztathat, hogy A tűz és jég-saga világának megteremtője, George R. R. Martin vajon felbukkan-e egy cameo erejéig

Hirdetés

Az amerikai IGN beszámolója alapján egy rajongó kérdezett rá a mesternél a San Diego-i Comic Conon, hogy gondolkodott-e cameóban, amelyre a következő válasz érkezett:

"Nem tudom. Az elmúlt néhány évben, mióta a COVID lecsapott, alig hagytam el a házamat. És lehet, hogy nem tudod, de van egy könyv, amit éppen írok, és egy kicsit késésben vagyok vele. Szóval nem fogok színészkedni, amíg be nem fejezem és le nem adom azt a könyvet, és ha a sorozat még mindig fut, talán majd akkor szóba jöhet a dolog."

Vagyis a Sárkányok háza elkészítésében is közreműködő Martin A tűz és jég dala több mint 10 éve formálódó hatodik kötete, a The Winds of Winter befejezéséhez köti a cameók vállalását, amit a pesszimistább rajongók úgy értelmeznek, hogy soha, semmilyen mozgóképes produkcióban nem fog feltűnni a 73 éves író. Martin egy érdekes anekdotát is megosztott arról, hogy anno miként csúszott le a Trónok harca-sorozatban neki szánt cameo szerepekről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Elmondása szerint kétszer került közel a 2011 és 2019 között futott szériában való felbukkanáshoz. Az egyik jelenetét le is forgatták, ám végül a vágószoba padlóján végezte, a másik esetben pedig az övé egyike lett volna annak a néhány levágott fejnek, amelyet Joffrey Baratheon Ned Starkéval együtt mutogat Arya Starknak. A készítők azonban rájöttek, hogy milyen drága egy ilyen kellékfej elkészítése, ezért az egyedi arcok helyett készen vásároltak egy kosárnyi random fejet. Más kérdés, hogy az egyikük George W. Bush-t, az Egyesült Államok egykori elnökét formázta, ami kisebb bajba keverte a produkciót, ám ennek természetét sajnos már nem részletezte az író.

Martin ehelyett azzal zárta a sztorizgatást, hogy ki tudja, egy napon talán ő is lehet levágott fej, amiből úgy tűnik, hogy azért még bízik a The Winds of Winter elkészültében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)