Hirdetés

George R.R. Martin szeretné, ha a Trónok harca a Marvel vagy a Star Wars mintáját követné

|

A tűz és jég dala könyvek szerzője kifejezetten nagyban gondolkodik.

Hirdetés

A mai nappal elindult a 2019-ben véget ért Trónok harca spin-off előzménysorozata, a Tűz és vér című regényen alapuló Sárkányok háza, amely 200 évvel játszódik Havas Jon és Daenerys Targaryen története előtt.

Hogy végül ez a széria is olyan megosztóan búcsúzik-e, mint az összecsapott befejezéssel zárult elődje, azt majd az idő dönti el, az első rész alapján viszont van okunk bízni benne, hogy egy élvezhető produkciót kapunk. Annál is inkább, mivel a Sárkányok háza elkészítésében az alapanyagot jegyző George R.R. Martin is nagyobb szerepet vállalt, a jelek szerint pedig ez csak meghozta a kedvét a további sorozatos munkákhoz.

Hirdetés

A 73 éves író ugyanis nemrég a The Wall Steet Journalnek adott interjút, amelyben a riporter kérdésére válaszolva egy kifejezetten grandiózus jövőképet lengetett be a Trónok harca spin-offok kapcsán:

"Hogy hány sorozat kerül adásba? Nem tudom, de remélem, hogy a válasz »számos« lesz.  És mire minden elrendeződik, valami olyasmi lesz, ami a Marvel vagy a Star Wars modelljéhez hasonlít".

Martin tehát egy MCU-szerű kiterjedt univerzumban gondolkodik, amihez kétségtelenül lenne is elég alapanyag Westeros világában, hiszen az író eddig megjelent könyvei nem spórolnak a karakterekkel és a háttértörténetekkel. A kijelentés persze nem különösebben meglepő, hiszen jó ideje tudjuk, hogy több spin-off is készülőben van a Sárkányok háza mellett.

Az új sorozat teljesítménye ugyanakkor valószínűleg kihat majd a többi projektre is, így nem csak a Targaryen-família körül forgó cselekmény miatt lesz izgalmas, hogy miként alakul a széria pályafutása.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)