Hirdetés

George R.R. Martin szerint további Trónok harca spin-offok készülnek

|

A nemrég bejelentett A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night nem az egyetlen mellékszál volt, ami erősítheti az HBO Max felhozatalát a jövőben.

Hirdetés

Az egyértelmű volt, hogy a Sárkányok háza meg fogja kapni a második szezonját (sőt, azóta már állítólag a harmadik és negyedik is tervben van), viszont az összes többi Trónok harca spin-offnál erősen rezeg a léc a Warner Bros. Discoverynél és az HBO Maxnál végbe menő változtatások miatt - erről maga George R.R. Martin beszélt pár hónapja. 

Azt is maga Martin erősítette meg tavaly, hogy készül a Havas Jonra fókuszáló sorozat, természetesen Kit Haringtonnal a főszerepben, és nem ez az egyetlen projekt, amivel bővíteni szeretnék a franchise-t: nemrég a Warner a Harry Potter, az Agymenők és a Démonok között sorozatok mellett bejelentette a következő vadhajtást is A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night címmel (ez korábban még a Dunk & Egg néven futott és az azonos című novellákon alapul). 

Hirdetés

A közelmúltban arról is érkezett jelentés, hogy egy I. Aegon Targaryenre fókuszáló újabb spin-off szérián dolgoznak az illetékesek, szóval rengeteg az információ, hivatalos és pletyka egyaránt, és egyre nagyobb a káosz a rajongók fejében. Most George R.R. Martin a blogján, a Not a Blogon keresztül igyekezett kicsit egyértelműsíteni a dolgokat és adott helyzetjelentést néhány projektről: 

Még 2016 nyarán, amikor az HBO először kezdett Trónok harca spin-offokon gondolkodni, két ötletet vetettem fel nekik: a Sárkányok táncát, amelyből idővel a Sárkányok háza lett és a Dunk & Egget. Ez hét évvel ezelőtt volt (magam is alig hiszem el). A tanulság az, hogy a fejlesztés időbe telik. Látom ezeket a történeteket a neten, hogy más mellékszálakat kinyírtak vagy parkolópályára tették... fogalmam sincs, honnan veszik ezeket a dolgokat, és csak a fejemet rázom. A Nymeria sorozat még mindig fejlesztés alatt áll. Ahogy a Sea Snake széria is. Egy nagyszerű hetet töltöttünk azzal, hogy írókkal dolgoztunk rajtuk. És vannak még mások is, élőszereplős és animációs darabok. Hogy mennyi kap zöld utat, mint a Dunk & Egg? Lehetetlen megmondani. Mennyi időbe telik? Attól függ.

A Sea Snake Corlys Velaryonra utal, akit a nézők a Sárkányok házában láthattak Steve Toussaint megformálásában. A spin-off a kilenc nagy utazása során követheti majd őt figyelemmel a saját maga tervezte és építette hajóval, amelyről a becenevét is kapta. Velaryon olyan vidékekre merészkedett, ahová korábban egyetlen westerosi hajó sem jutott el, ezek az utak pedig gazdagságot hoztak a Velaryon-ház számára.

Ami a Nymeria sorozatot illeti, az még korábban a 10,000 Ships címmel futott és Nymeria hercegnő történetét meséli el, aki a Martell-ház egyik ismert őse, ő alapította meg Dome királyságát is. A sztori körülbelül 1000 évvel játszódik a Trónok  harca cselekménye előtt, és legutóbb, mikor hallottunk róla, akkor Amanda Segel (Nyomtalanul, A célszemély) dolgozott a forgatókönyvön. 

Ti melyiket várjátok leginkább az említett spin-offok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)