Hirdetés

George R.R. Martin szívesen kinyír a könyvében, ha fizetsz érte

|

A Trónok Harca sorozat alapjául szolgáló könyvek írója pénzt gyűjt kedvenc farkas menedékének Santa Fében.

Hirdetés

A Tűz és Jég dala kötetek írójának, George R.R. Martinnak a szívügye egy Stanta Fében található farkas menedék. Azért hogy az állatok jobb helyet kaphassanak, és jobb körülmények között élhessenek most adományozókat keres.

Itt jön a poén. Azok, akik legalább 20,000 dollárral beszállnak a kasszába, saját karaktert kapnak majd Martin következő könyvében. A karakter természetesen borzalmas körülmények között fog meghalni. „Van egy kiadó férfi és egy női karakter. Megválaszthatod a szereplőd helyét a világban (uraság, lovag, paraszt, tanácsadó, bármi), aki aztán elkerülhetetlenül borzalmas módon fog meghalni.” Íme, Martin videója, amiben el is mondja a részleteket.

Alig 15,000 dollárért már reggelizhetsz Martinnal, 7,500-ért kapsz egy jegyet a Trónok Harca ötödik évadának premierjére és kapsz egy Martin-féle sapkát. Ha kevesebbet adományoznál, akkor 25 dollárért egy köszönő lapot, 50-ért egy pólót kaphatsz. Hogy tetszik az ajánlat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)