Hirdetés

George R.R. Martin szurkol A Gyűrűk Ura sorozatnak, de szeretné, ha a Sárkányok háza lekörözné

|

Az író majdhogynem versenyként tekint a két sorozat indulására.

Hirdetés

George R.R. Martin, az író, aki nem ír, épp azzal van elfoglalva, hogy a fantasy sorozatok versenyét figyelje, miközben egyébként értetlenül áll a rajongói viták előtt.

The Independentnek adott interjújában elmondta, hogy nem örül a nézők hozzáállásának. Mivel a Sárkányok háza és A hatalom gyűrűi nagyjából ugyanabban az időszakban jelennek meg, sokan úgy érzik, versenyezni fog a két széria a nézők figyelméért. Ez annyira nem tetszik Martinnak.

Hirdetés

Tény és való, hogy a közösségi média felületein nagyon szeretik előszedni a verbális kapát-kaszát, és harcba menni kedvenc franchise-aik oldalán.

"A dátumok bejelentése után elindult ez a »csata a fantasy felsőbbrendűségért, A Gyűrűk Ura vs. Trónok harca, ki fog nyerni« vita. Nem értem, hogy miért kell ezt csinálni. Remélem, hogy mindkettő sikeres lesz."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ezután kijelentette, hogy egyébként ő akar nyerni.

"Meglehetősen versengő típus vagyok: remélem mi sikeresebbek leszünk. Ha ők nyernek hat Emmy díjat, remélem, mi hetet nyerünk. Mindenesetre ez jót tesz a fantasy műfajnak. Imádom a fantasyt. Imádom a sci-fit. Több sorozatot szeretnék látni."

Martinnak fura hozzáállása van a versengéshez, de mindegy is. A rajongókat valószínűleg még mindig csak az érdekli, hogy miért nem az asztalánál körmöli a Winds of Wintert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)