Hirdetés

Elhunyt Gesztesi Károly

|

A tragikus hirtelenséggel meghalt színész csupán 56 éves volt.

Hirdetés

Nemrég érkezett a tragikus hír, hogy 56 éves korában elhunyt Gesztesi Károly. Információk szerint a színész vezetés közben lett rosszul, infarktust kapott, a helyszínre kiérkező mentősök sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

Hirdetés

Gesztesi a Színház- és Filmművészeti Főiskola után a Thália, a Miskolci Nemzeti Színház, a József Attila Színház és a Vígszínház társulatának volt a tagja. Színházi szerepei mellett számos magyar filmben találkozhattunk vele, szerepelt például a Magyar vándorban, az Üvegtigris 2-ben, illetve a Valami Amerika 2-ben is.

Emellett pedig az egyik legismertebb magyar szinkronszínész volt, rengeteg külföldi filmben is hallhattuk. Ő szólaltatta meg például Shreket, de számos alkalommal volt Sylvester Stallone, Vin Diesel, Tom Sizemore és Forest Whitaker magyar hangja is.

Nyugodjon békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)