Hirdetés

Még néhány percet megnézhetünk a Ghost in the Shellből

|

A korábban kiadott öt perces betekintést néhány perccel kibővítették a film készítői a Sonyval karöltve, így már kilenc percet láthatunk a közelgő Ghost in the Shellből.

Hirdetés

A Ghost in the Shell kapott már jó néhány igényesen összevágott trailert is, de aki a film tényleges ritmusára kíváncsi, annak korábban már egy ötperces betekintést is engedtek a készítők. Ezt most némileg kiterjesztették, így még több kontextust kapunk az akkor látott jelenetekhez.

Ez azt is jelenti, hogy egy kicsit pontosítanunk is kell magunkat, hiszen nem az első öt percet láttuk legutóbb. Az akkor látottak előzményeiből is láthatunk nagyjából három percet, illetve mivel egy 9 perces előzetesről van szó, még nagyjából egy percet hozzácsaptak az akkor kiemelt rész végéhez is. Persze aki a premierig hermetikusan el szeretné zárni magát a Ghost in the Shell legújabb feldolgozásával kapcsolatos infóktól, az persze ne nézze meg a videót, de legyünk őszinték, ők valószínűleg nem is kattintottak erre a hírre. A klipet egyébként azért a Sony csatornáján találjátok, mert PS4-en keresztül is megvásárolható lesz a film digitális változata.

Ti milyen elvárásokkal mentek el megnézni a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)