Hirdetés

Ghost in the Shell - a rajongói trailer jobb, mint az eredeti

|

Tegnap kaptunk több, pár másodperces teasert a készülő Ghost in the Shell filmből, most pedig egy rajongói változat is befutott, ami egyben tálalja az egészet.

Hirdetés

Tegnap kaptunk ötször 10 másodpercet a Scarlett Johansson főszereplésével készülő Ghost in the Shell élőszereplős filmből. Bár mi ennek is örültünk, egy rajongó nem elégedett meg ennyivel és fogta, összevágta az egészet az eredeti anime ikonikus zenéjével tálalva.

A YouTuber Tim Gonzales meglehetősen jó munkát végzett az eredeti animációs film hangulatának megragadásával, és így egyben egy picit izgalmasabb is lett a teaser, mint öt darabba szabdalva.

A Ghost in the Shell egyébként most éli második fénykorát. Legutóbb egy többjátékos, kompetitív lövölde született az univerzumra alapulva Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online címmel, jövőre pedig jön a film. Izgatottan várjuk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)