Hirdetés

Új előzetesen a Netflix tavasszal érkező Ghost in the Shell animációs sorozata

|

A trailer alapján az új sorozat minden eddigi Ghost in the Shell feldolgozástól eltér majd.

Hirdetés

A Netflixnél most igen rákapcsoltak az animék gyártására, hiszen amellett, hogy a platformon hamarosan elérhetővé válik a Neon Genesis Evangelion, már készítik az élőszereplős Cowboy Bebop feldolgozást, a Castelvania körül is mozgolódások vannak, és nem utolsó sorban pár hónapon belül a Ghost in the Shell: SAC_2045 is landol a kínálatban. 

Hirdetés

Az ikonikus cyberpunk anime legújabb feldolgozása minden korábbi Ghost in the Shelltől merőben különbözik. A most bemutatott előzetes alapján leginkább egy videojátékhoz hasonlít a stílusa, ami drasztikus váltás a korábbi rajzolt részekhez képest. Ha kíváncsiak vagytok, hogy miként festenek a szereplők az új köntösben, akkor itt vethettek rájuk egy pillantást:

A Netflix azt ígéri, hogy a Ghost in the Shell: SAC_2045 áprilisban érkezik majd meg a platformra, addig valószínűleg érkezik még néhány trailer, így a keményvonalas rajongóknak is több alkalmuk lesz arra, hogy megbarátkozzanak az újfajta ábrázolásmóddal. 

Nektek bejön az új stílus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)