Hirdetés

Új Ghost in the Shell sorozat készül

|

Az új animét ugyanaz a stúdió készíti majd, amelynek a korábbi Stand Alone Complexet is köszönhetjük, úgyhogy mindenképp érdemes lesz tenni vele egy próbát.

Hirdetés

A Netflix mostanában nagyon rákapott az animés dolgokra: nemrég kaptuk meg az egyértelműen keleti animáció által inspirált Castlevania második évadját, a Neon Genesis Evangelion jövőre teljes egészében bekerül a kínálatba, nemrég pedig az is kiderült, hogy a cég egy élőszereplős Cowboy Bebop adaptációval készül.

Hirdetés

Most egy újabb projektre derült fény, ugyanis a Netflix bejelentette, hogy 2020-ban érkezik a Ghost in the Shell: SAC_2045, amelyet ugyanaz a Production I.G. fog elkészíteni, akiknek az eredeti filmet és a Stand Alone Complex sorozatot is köszönhetjük, valamint olyan elismert animációs filmeket tudhatnak még maguk mögött, mint a Patlabor vagy a Steamboy.

Az eredeti 1989-es manga, valamint az 1995-ös filmadaptáció manapság már elengedhetetlen darabok a cyberpunk műfaj rajongói számára, de azoknak is érdemes lehet megnézni, akik csak egyszerűen szeretnének egy látványos és elgondolkodtató filmet látni, szóval ha esetleg nem tudjátok, miért is izgalmas ez a hír, akkor itt az ideje behozni a lemaradást.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)