Hirdetés

Ghost in the Shell - itt a szinkronos előzetes

|

Befutott a jövőre debütáló Páncélba zárt szellem magyar nyelvű előzetese, ami csak még nehezebbé tette a várakozás perceit.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt landolt a Scarlett Johanssonnal a főszerepben készülő Ghost in the Shell, vagyis a Páncélba zárt szellem első trailere, azóta pedig hevesebben ver a manga- és animerajongók szíve.

A film várhatóan márciusban kerül a mozikba, úgyhogy szerencsére már nem kell sokáig várnunk, ráadásul ahogy Hollywoodot ismerjük, valószínűleg addig még beesik legalább egy előzetes.

Scarlett Johansson nem kis fizikális felkészítésen esett át, hogy bekerüljön a Bosszúállókba, és csak remélni tudjuk, hogy a jövőben bevállal még pár hasonló szerepet, mert ezek testhez simuló ruhák kifejezetten jól állnak neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)