Hirdetés

Ghost in the Shell - megérkezett az első trailer

|

Befutott a Ghost in the Shell mozifilm első teljes értékű előzetese.

Hirdetés

A DreamWorks Pictures és a Paramount Pictures végre megkegyelmezett a Ghost in the Shell rajongóknak és végre közzétették a Masamune Shirow mangáján alapuló élőszereplős film első előzetesét. 

Ezidáig csak öt rövidke kedvcsináló videót láthattunk a jelenlegi tervek szerint 2017-ben a mozikba kerülő Ghost in the Shell filmből, melyet Rupert Sanders rendez, a főszerepben pedig a csodaszép Scarlett Johanssont láthatjuk majd. Ma azonban végre valahára megjelent a film hivatalos előzetes is, melyet fentebb ti is meg tudtok lesni. A trailer egyébként Japán egy élő eseményen villant meg először, de természetesen már bárki megnézheti. Tegyetek így gyorsan ti is!

A Ghost in the Shell premierje 2017 márciusában várható, addig minden bizonnyal még több előzetest is kapni fogunk. Első ránézésre meglehetősen biztatóan fest a film. Nektek mi a véleményetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)