Hirdetés

Megjött az utolsó Ghost in the Shell trailer

|

Hivatalosan vége a hype időszaknak, lévén a héten már megindulnak a Páncélba zárt szellem premier vetítései.

Hirdetés

A Scarlett Johansson főszereplésével készült anime adaptáció, a Ghost in the Shell (hivatalos magyar címén Péncélba zárt szellem) napokon belül hivatalosan bemutatásra kerül.

Ugyan aki akarja, már megnézheti a film első 5 percét, de akinek az nem lépte át az ingerküszöbét, annak itt a legfrissebb, és tulajdonképpen legutolsó trailer, amiben ráadásul az animében látott vízi harc filmes megvalósítását is végignézhetjük.

Mint okleveles anime rajongó és vállalt weeaboo, javaslom, hogy a magyar premierig hátralévő néhány napban pótolja az eredetit, akinek még kimaradt. Egy mesterű. Reméljük, hogy a 30-án bemutatásra kerülő élőszereplős adaptációról is hasonlókat mondhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)