Hirdetés

Ghost Rider projekt készül a Marvel Studiosnál

|

Nem kell aggódni, nem Nicolas Cage fog visszatérni.

Hirdetés

A MovieWeb információ szerint egy új Ghost Rider projekt készül a Marvel Studios háza táján. Az első két film, a Szellemlovas és a Szellemlovas - A bosszú ereje még a Sony égisze alatt született meg, és erősen vegyes fogadtatást kapott. Később egy A S.H.I.E.L.D. ügynökei sorozatban egy új verziót kaptunk Gabriel Luna szereplésével, ezt a változatot pedig kifejezetten szerették a rajongók.

Hirdetés

Luna alakítása olyan erős volt, hogy egy darabig egy Hulu spin-offot is terveztek vele, de az később parkolópályára került. Most Kevin Feige vette át a gyeplőt az egész projekt kapcsán, aki egy újabb verzióval próbálná mozgásba hozni a képregény karaktert. A jelentés szerint Feige az eredeti, Johnny Blaze Ghost Ridert akarja feltámasztani, de hogy ez egy Disney+ vagy filmes projekt-e, azt egyelőre nem tudjuk.

A kiszemelt színész kiléte sem ismert, de akadnak rajongók, akik szerint (természetesen) Keanu Reevesre osztanák a szerepet.

Szerintetek mennyire jó ötlet előrántani a lángoló koponyát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)