Hirdetés

A kukában landolt a Ghost Rider sorozat

|

A Hulunak kellett volna összehoznia, de problémák merültek fel.

Hirdetés

A közeljövőben, a Disney+ indulása után szépen el leszünk látva marveles sorozatokkal, már ha addig nem kaszálnak el még többet. Az sem elképzelhetetlen, hogy A Szellemlovas szériát a Disney saját platformjára fogják átmenteni, viszont az biztos, hogy a Hulu nem foglalkozik vele tovább.

Hirdetés

A Deadline szerint a háttérben feloldhatatlan kreatív nézeteltérés áll, ami sok mindent jelenthet. Nem tudni, hogy a készítők nem tudtak egymás között megegyezni bizonyos dolgokban, vagy esetleg a Hulu és a Marvel kapott össze valamin. Egyelőre nincs hivatalos közlemény, de remélhetőleg hamarosan megtudjuk, láthatjuk-e még Gabriel Lunát a szerepben. Az ügy egyébként a másik marveles sorozatot, a Helstromot nem érinti, az, ha minden igaz, továbbra is készül.

Szerintetek szükség van egyébként a Ghost Rider sorozatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)