Hirdetés

Összekapcsolják a régi és az új Szellemirtók filmeket?

|

Úgy tűnik a Ghostbuster reboot bukása után is van jövője a szériának. A régi és új filmek összekapcsolása mellett egy másik eshetőségről is beszélt a film producere.

Hirdetés

Ha enyhén akarjuk kifejezni magunkat azt mondanánk, hogy a Ghostbuster reboot nem sikerült a legjobban. A nagyon drága, Paul Feig által rendezett, női főszereplőkkel operáló Szellemirtók nem generált elég érdeklődést, hogy folytatást rendeljenek belőle, de úgy tűnik van jövője a Szellemirtók filmeknek.

Szerdán tartották a Ghostbuster Dayt, aminek keretében a Super News Live csapata interjút készített Ivan Reitman producerrel és Ernie Hudson színésszel. Reitman arról beszélt, hogyan képzeli el a franchise jövőjét. A terve abban áll, hogy valahogy összekötnék az eredeti és az új filmeket. Ha minden jól megy akkor ezt már a következő Szellemirtók filmben összehoznák.

"Sokat ötletelünk azon, merre menjünk tovább a következő Ghostbuster filmmel. Úgy gondolom, hogy a rajongók azt akarják, és én is, hogy valahogyan összekössük a világokat. Elég kínos, hogy erre még nem került sor. "

Persze elméletben jól hangzik a nagy összeborulás (annak ellenére, hogy az új hősök nem nyerték el a közönség kegyeit), csak hogy a dolog nem ilyen egyszerű. Bill Murray és Dan Aykroyd az utóbbi időben erősen ostorozták a reboot rendezőjét, tehát nem valószínű, hogy új rendező nélkül menne a dolog.

Ivan Reitman az interjúban még hozzátette, azon is sokat agyalnak, hogy mi lehetne a franchise jövője:

"Arról is sokat gondolkodunk, hova helyezzük el a Szellemirtókat. Mert a Szellemirtók, mint ötlet nem csak New Yorkban életképes, bárhol a világon lenne relevanciája. Szerintem nagyon menő lenne koreai vagy kínai szellemeket látni., elvégre minden kultúrának vannak mítoszai, legendái, amelyektől lehet parázni. Sok helyi Szellemirtó csapat lenne, amit összefoghatna a new yorki főhadiszállás."

Ti milyen jövőt tudtok elképzelni a Szellemirtók filmeknek? Vagy végre el kellene engedni az egészet, és meghagyni a habcsókembert és a Kárpátok ostorát szép emléknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)