Hirdetés

Visszatérhet a mozivászonra a Szellemirtók eredeti csapata

|

Harminc évvel a Szellemirtók 2 után már lehet, hogy készül a folytatás.

Hirdetés

Az eredeti Szellemirtók csapat Ray Santzét, vagyis Dan Aykroydot kérdezték egy interjúban a projektról, aki elég pozitív hangvételű válaszokat adott.

Hirdetés

A rajongók által régóta várt harmadik filmről először húsz éve kezdtek beszélni, de több minden is hátráltatta a projekteket. Bill Murray nem igazán akart benne részt venni, és az Egont alakító Harold Ramis halálát követően a legtöbben elengedték a film gondolatát.

Aykroyd viszont a legutóbbi interjúban elmondta, hogy jelenleg készül a Szellemirtók 3 forgatókönyve az eredeti ötletek és a módosítások alapján. Ramis jeleneteit természetesen kivették, és ha Bill Murray csatlakozna, akkor még tovább lehetne bővíteni. A film főszerepében egyébként Oscar, vagyis Dana (Sigourney Weaver) és Peter Venkman (Bill Murray) fia állna.

Persze a filmes jogokat birtokló Sony egyelőre még semmit nem erősített meg a Szellemirtók 3-mal kapcsolatban, Dan Aykroyd nagyon bizakodó a filmmel kapcsolatban. Nem is beszélve a rajongókról, akik nagyon szívesen látnák újra a mozikban az eredeti csapatot.

Ti örülnétek, ha végre megvalósulhatna a Szellemirtók 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)