Hirdetés

Az új generációra és Paul Ruddra koncentrál Szellemirtók: Az örökség első előzetese

|

Befutott a 2020-ban érkező új Szellemirtók mozi, a Ghostbusters: Afterlife első előzetese.

Hirdetés

A vállalhatatlanhoz közeli női verzió után rendes folytatást kap a Szellemirtók frenchise, ez lesz a jövőre érkező Ghostbusters: Afterlife - a magyar fordítás szerint Szellemirtók - Az örökség. Az új mozi nemrég megkapta annak rendje s módja szerint az első előzetesét is. 

Hirdetés

Az új film világában már évek óta nem hallottak szellemekről, de mikor Callie (Carrie Coon) odaköltözik apja elhagyatott farmjára, az oklahomai kisvárosban újra beindulnak a paranormális jelenségek. A Szellemirtók: Az örökség a jelek szerint főleg a fiatalokat tolja majd előtérbe, Callie gyerekei lesznek a főszereplők. Ez persze cseppet sem baj, hiszen ott van közöttük például a Stranger Thinsgből is ismert Finn Wolfhard. Paul Rudd sem véletlenül igazolták le a mozihoz: ő a gyerekek Szellemirtók-mániás tanárát alakítja majd. Lessétek meg gyorsan az előzetest, olyan friss, hogy még ropog:

A 2020 júliusában érkezik, pontos hazai premierdátummal egyelőre még nem szolgálhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)