Hirdetés

Ghostbusters - az első fotók a női Szellemirtók forgatásáról

|

Sikerült már túltenni magatokat a női Ghostbusters sokkján? Megjöttek az első képek a Paul Feig által rendezett Szellemirtók forgatásáról.

Hirdetés

A női Szellemirtók már forog, egyelőre az első fotók nem tudtak minket lázba hozni.

A képeken Melissa McCarthy, Kristen Wiig és Kate McKinnon szerepel - talán az első felvétel lehet érdekesebb a rajongók számára. Könnyen elképzelhető, hogy a McCarthy által szorongatott eszköz az újfajta szellemcsapda (legalábbis a legtöbben erre tippelnek), McKinnon ruhája pedig csupa festék. 

A másik képen pedig Kristen Wiig látható, akit a ruházata alapján inkább egy könyvtáros munkakörbe tudunk elképzelni, nem nagyon tudjuk elhinni, hogy a zsebében ott lapul egy protonfegyver.

Azt azért hozzá kell tennünk, hogy nem ismerjük a pontos szerepeket, tehát érhetnek még minket meglepetések. 

Várjátok már az új Szellemirtókat vagy még nem sikerült megbékélni a koncepcióval? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)