Hirdetés

Ghostbusters - megtudtuk az új szellemirtók neveit is

|

Képeken már többször láthattuk a Szellemirtók női főszereplőkkel készülő rebootjának csapatát, most viszont név szerint is megismerkedhetünk a Ghostbusters új gárdájával.

Hirdetés

Egy ideje már megy a Szellemirtók franchise rebootjának forgatása, leggyakrabban pedig maga a rendező, Paul Feig szolgáltat képeket és infókat a filmmel kapcsolatban, és ez nem volt máshogy ezúttal sem. A rengeteg Twitteren érkezett kérdés hatására például legutóbb a főszereplő karakterek neveit árulta el.

Ez önmagában nem feltétlenül lenne olyan érdekes, viszont korábban feltűnt egy beszámoló, ami a hivatalos bejelentés előtt is eltalálta a szereplők keresztnevét, ami azt is jelentheti, hogy a többi leközölt részletnek is lehet igazságtartalma. Eszerint az új Ghostbusters film szereplői között feltűnik majd Chris Hemsworth a csapat titkáraként, Andy Garcia, mint New York polgármestere, és az eredeti filmek egyik szereplője, Dan Aykroyd is cameózik egy taxisofőr szerepében.

Szintén ebben a beszámolóban esett szó a történet lehetséges alakulásáról is. Eszerint az egyik főszereplő, Erin tudományos karrierje hirtelen félbeszakad a történet elején, amikor kiderül, hogy a csapat egyik tagjával közösen szereztek egy könyvet, ami szerint léteznek szellemek. A Szellemirtók története tehát valószínűleg akörül forog majd, hogy a csúnyaságok befogása mellett tudományos hitelt is szereznek az ektoplazma borította hősnők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)