Hirdetés

A Cobra egy valódi várost foglalt el

|

Megvan az oka annak, hogy a G.I. JoeCon 18 év után a csendes kis Springfieldbe megy. Például ott a Cobra megkapja a város kulcsát is.

Hirdetés

Az olyan városok után, mint New Orleans, Indianapolis és Dallas most Springfieldbe vándorol a G.I. JoeCon, mivel úgy tűnik, hogy a Cobra a város minden szegletében ott figyel. Még a város kulcsát is sikerült megkaparintania.

J. Michael Houston polgármester a Cobra bábja volt eddig, most visszaadta a város vezetését a kapitánynak. Springfield sajtósai szét is kürtölték az új vezetőség első nyilatkozatát. “Springfieldiek közel és távol, örömmel fogadom el vezetőtök nagylelkű ajándékát. Tudjátok meg, hogy én is ajándékot hozok minden férfinak, nőnek és gyereknek ebben a városban, mely oly közel áll a szívemhez. Egy meghívás az ajándékotok, hogy csatlakozzatok hozzám, csatlakozzatok a Cobrához!”

Ennél nem is lehetne jobb felvezetőt írni a Prairie Capital Convention Centerben tartott G.I. JoeConnak, ami idén április 9. és 12. között szórakoztatja a rajongókat. Az idei eseményen lehet majd autógrammot kérni a mesesorozatok szinkronszínészeitől, lesznek panelek a képregényekről, könyvekről és figurákról, és természetesen G.I. Joe témában orrvérzésig lehet majd vásárolgatni. A jegy 20 dollárba kerül. Kedvcsináló videócska itt:


Nektek hogy tetszik?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)