Hirdetés

Giancarlo Esposito csatlakozhat az MCU-hoz, a Marvellel tárgyaló színész elárulta, melyik karaktert akarja eljátszani

|

A Breaking Bad, a Better Call Saul, a The Mandalorian és a Far Cry 6 sztárja egy közkedvelt képregényes figura bőrébe bújna legszívesebben.

Hirdetés

Noha már a háta mögött volt négy Spike Lee-film és számos további mozis, illetve tévés szerep, Giancarlo Espositóra sokan csak a Breaking Bad (Totál szívás) sorozatban nyújtott alakítása után figyeltek fel. A Gus Fring drogkereskedőt megszemélyesítő színészt azóta is többnyire antagonistának szerződtetik, és lássuk be, tényleg kiváló érzékkel hozza ezeket a karaktereket. De ha rajta múlna, akkor kivételesen hősként térne vissza a mozivászonra, méghozzá a mutánsokat tömörítő X-Men alapítójaként, Charles Xavier professzorként.

Egyébként már a San Diego Comic-Con előtt felröppent a pletyka, hogy a Marvel bemutatja az említett szuperhősformáció tagjait eljátszó színészeket, köztük Giancarlo Espositóval X Professzor szerepében, ám az MCU bővítésének ott felvázolt tervéből ez az apró mozzanat kimaradt.

Hirdetés

Hogy tényleg volt alapjuk a pletykáknak, azt maga Esposito erősítette meg, aki egy előadás során nyíltan beszélt a Marvellel folytatott tárgyalásáról. Nem fedett fel minden részletet, és azt sem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy milyen eredménnyel zárultak a megbeszélések, ellenben elárulta, hogy a potenciális szerepek között szóba került Magneto, Doctor Doom, és Charles Xavier, az idős Miles Morales viszont nem.

"Még nem dolgoztam a Marvellel, de már tartózkodtam velük egy légtérben, ahol beszélgettünk. Beszéltünk Magnetóról. Ó, és kiről még? Hát Doctor Doomról! És ott volt még X Professzor."

Noha a színész elsőre összekeverte Droctor Doomot a DC-s Mr. Freeze-zel, ez nem zavarta különösebben a közönséget, pláne, miután kijelentette, hogy hármójuk közül egyértelműen Xaviert választaná.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Feltehetően csak idő kérdése, hogy kiderüljön, mire jutottak Kevin Feige-vel, de addig is adott a kérdés: szerintetek melyik Marvel-karakter (mindegy, hogy hős vagy gonosztevő) illene leginkább Giancarlo Espositóhoz?

@countdowncitygeeks #giancarloesposito announces which character he may play in the#marveluniverse! #superherocarshowandcomiccon #fyp #foryourpage #celebfanfest #comiccon2022 #marvel #countdowncitygeekcast #sanantoniotx ♬ original sound - countdowncitygeeks

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)