Hirdetés

Gina Carano reagált kirúgására a The Mandalorianből, és bejelentette, hogy új filmet forgat

|

A Ben Shapiro által alapított The Daily Wire fogja finanszírozni a színésznő vadonatúj projektjét.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Lucasfilm gyakorlatilag megvált Gina Caranótól, aki így a jelenlegi állás szerint nem fog visszatérni a The Mandalorian harmadik évadában Cara Dune szerepében. A drasztikus lépés mögött Carano problémásnak ítélt közösségi médiás bejegyzései állnak, amelyek sokaknál kiverték a biztosítékot, de nagyon úgy tűnik, hogy az MMA-harcosból lett színésznő már inkább a jövőre koncentrál.

Carano ugyanis nemrég a Deadline-on keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy a The Daily Wire nevű híroldallal összeállva készít egy vadonatúj filmet, amiben ő maga is szerepelni fog. Közleményében a színésznő gyakorlatilag közvetlen üzenetet küldött mindazoknak, akik attól tartanak, hogy a totalitárius tömeg eltörli őket, és hozzátette, hogy még csak most kezdte el hallatni a hangját, ami szabadabb, mint valaha, és reméli, hogy másokat is ugyanerre inspirál majd. Üzenetét azzal zárta, hogy nem törölhetnek el minket, ha nem hagyjuk.

Hirdetés

Ben Shapiro, a 2015-ben megalakult The Daily Wire egyik alapítója szintén elég lelkesnek tűnik a közös munka kapcsán, nyilatkozatában pedig nem is nagyon finomkodott:

"Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, hogy Gina Caranóval dolgozhatunk, egy hihetetlen tehetséggel, akit kirakott a Disney és a Lucasfilm, mert megsértette az önkényeskedő hollywoodi baloldalt. Pontosan ezért létezik a The Daily Wire: alternatívát kínál nemcsak a fogyasztóknak, hanem azoknak az alkotóknak is, akik nem hajlandóak meghajolni a tömeg előtt."

Azt nem tudni egyelőre, hogy mi lesz Cara Dune sorsa a Disney sorozatában, de a jelek szerint Gina Carano karrierje még közel sem ért véget, és egy olyan közegben folytathatja tovább munkásságát, ami talán jobban illeszkedik a világnézetéhez.

Szerintetek jó cserét csinált a színésznő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)