Hirdetés

Gina Caranót kirúgták a The Mandalorian stábjából, más Star Wars projektben sem szerepelhet

|

Korábban azt sejtettük, hogy Gina Carano lehet a Star Wars: Rangers of the New Republic egyik fontos karaktere, de most már teljesen bizonyos, hogy nem így lesz.

Hirdetés

A Lucasfilm közleményben tudatta a messzi messzi galaxis rajongóival, hogy a The Mandalorian sorozat első két évadában Cara Dune-t alakító Gina Carano immár nem áll szerződésben a stúdióval, és a jövőben sem szeretnének vele dolgozni. Kijelenthetjük tehát a száraz tényeket: Gina Caranót egészen egyszerűen kirúgták, és azt is tudni lehet, hogy miért.

Carano körül korábban is forró volt a levegő a közösségi médiában, a színésznő több megosztó poszttal is borzolta a kedélyeket. Bizonyos Tweetjei miatt már tavaly novemberben ki akarták rúgatni egyesek a színésznőt, de akkor a Lucasfilm még nem érezte úgy, hogy meg kell lépniük Carano menesztését - az ominózus bejegyzésekben a színésznő kritikus hangot ütött meg a maszkviselés fontosságával kapcsolatban, megkérdőjelezte az amerikai választások hitelességét, és transzneműeken viccelődött. 

Hirdetés

A Lucasfilm elég egyértelművé tette, hogy elfogadhatatlannak tartják Carano közösségi médiás tevékenységét, melyekben a színésznő szerintük kulturális és vallási identitásuk alapján becsmérelte az embereket. Sejteni lehet, hogy mi volt az a bejegyzés, ami kiváltotta Carano menesztését: több problémás posztját figyelmen kívül hagyta a stúdió, nemrég viszont megszületett az alábbi pár sor, amit publikálása után nem sokkal már töröltek is.

Így szólt Gina Carano posztja, amelyet a színésznő nem maga írt, hanem egy másik Instagram-oldalról osztott meg:

"A zsidókat az utcákon verték, nem a náci katonák, hanem a szomszédaik, még a gyerekek is. Mivel a történelmet megszerkesztették, a mai emberek többsége nem veszi észre, hogy ahhoz, hogy a náci katonák könnyedén a zsidók ezreit gyűjthessék össze, a kormánynak először saját szomszédaikat kellett rávenni arra, hogy gyűlöljék őket egyszerűen a zsidóságuk miatt. Miben különbözik ez attól, ha valakit gyűlölnek a politikai nézetei miatt?"

Azt egyelőre nem tudni, hogy Carano karaktere, Cara Dune is búcsút intette-e ezzel a Star Wars világának, vagy esetleg valamiféle újracastingoláson gondolkodik a Disney és a Lucasfilm.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)