Hirdetés

Godzilla - anime lesz belőle?

|

Godzilla a japánoknál mostanság került moziba, Amerikában pedig King Konggal ütközik majd meg a nem is olyan távoli jövőben, a kettő között viszont lehet, hogy egy anime filmmel vagy sorozattal követhetjük tovább kalandjait.

Hirdetés

Szép időszak ez azoknak, akik kedvelik Godzilla pusztító munkásságát, hiszen a már japán állampolgárrá avatott óriásgyík nemrég mutatkozott be a szigetországi mozikban a Godzilla: Resurgence című filmmel és mielőtt összecsapna a világ legnagyobb majmával, még az amerikaiak is táncba küldik egy folytatás képében. 

Az Anime News Network jelentése szerint Godzilla olyan formában térhet vissza a közeljövőben, amilyenre nem számítottunk: anime lehet belőle. A jogokat birtokló TOHO Ad. Co. Ltd ugyanis beregisztrálta a "Godzilla-Anime.com" domaint augusztus másodikán, közvetlenül azután, hogy a Godzilla: Resurgence (avagy helyi nevén a Shin Gojira) sikeresen bemutatkozott Japánban és azóta azt is bejelentették, hogy várhatóan Amerikába is ellátogat majd.

Nyilván egy névből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, legyen az bármennyire is árulkodó, viszont ne feledjük, hogy Godzilla a világ egyik legismertebb szörnye, az anime Japán egyik legnagyobb kulturális exportja és a Godzilla: Resurgence rendezője készítette a népszerű apokaliptikus mecha animét, a Neon Genesis Evangelion-t, így könnyen meglehet, hogy tényleg készül a TOHO-nál az első ilyen mű. 

Ti megnéznétek egy Godzilla animét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)