Hirdetés

Itt a Godzilla anime sztorija és első posztere

|

Még idén befut a Godzilla: Monster Planet című anime film, ami kicsit más oldalról közelíti meg a jól ismert szörnyes sztorit.

Hirdetés

Idén novemberben megjelenik majd a japán mozikban a Godzilla: Monster Planet, aminek terjesztési jogait megkapta a Netflix, így a premier utáni hónapokban a népszerű streaming oldalon lesz megtekinthető az anime.

A sztori szerint a 20. század végén a Földön felbukkannak a hatalmas szörnyek, a kaijuk, és velük együtt Godzilla is. Az emberiség minden próbálkozása ellenére folyamatosan vereséget szenved a szörnyetegek ellen, így menekülőre fogják.

A kormány által kiválogatott személyek 2048-ban elhagyják a bolygót az Aratrum fedélzetén, hogy a Cetus bolygóra költözzenek. Mint kiderült a felszín lakhatatlan, így 20 év csillagközi utazás után a populáció a hajón ragadt.

A főszereplő Haruo, aki kisgyerekként végignézte, ahogy szüleit megöli Godzilla, így az utazás közben eltelt idő alatt a bosszú táplálta. Miután kiderült, hogy a Cetus lakhatatlan azonnal jelentkezett a "vissza a Földre" felderítőcsoportba, nyilván azt is remélve, hogy majd akkor igazságot szolgáltat.

A probléma csak az, hogy mire visszatérnek a bolygónkra, az emberiség egykori otthona már jócskán átalakult, és itt 20 ezer év eltelt. Haruonak és csapatának az a feladata, hogy visszavegyék a Földet, és megmentsék az űrben rekedt emberiség maradékát.

A sztori és a fenti képek alapján meglehetősen izgalmas kalandnak nézünk elébe, amit a Netflix tálal majd fel nekünk a japán premier utáni hónapokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)