Hirdetés

Így néz ki élőben a Godzilla hotel (videó)

|

A kaiju-filmek rajongói odáig lesznek a tokiói szállodától. Talán kicsit furcsa arra kelni, hogy Godzilla néz be az ablakunkon.

Hirdetés

Mintha csak összebeszélt volna a Bandai Namco a Toho mozis céggel, ugyanis a kiadó alig két napja jelentette be, hogy folytatást kap a PlayStation-exkluzív Godzilla-játék Godzilla VS. címmel, mire ma megérkezett az első videó a Gracery Hotel legújabb dobásáról.

A látványosságról készült fotókat korábban számítógéppel hozták létre, azonban most megnézhetitek, hogy milyen lett a Godzilla-hotel a valóságban. A Jiji Press egyik újságíróját az a megtiszteltetés érte, hogy körbenézhetett a nevezetesség legdrágább (hétköznapokon 39.900 jen, vagyis 90 ezer forint egy éjszaka) szobájában, az ereklyékkel és egy belógó manccsal súlyosbított Godzilla-lakosztályban, valamint megnézte a szörnyfejre néző két helyiséget is, amelyekben egyenként 15000 japán jenért, vagyis kb. 34 ezer forintért szállhatnak meg az érdeklődők. 

Ti eltöltenétek valamelyik lakosztályban egy-két éjszakát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)