Hirdetés

Godzilla: King of the Monsters - hatalmas összecsapásokat ígér az utolsó előzetes

|

Kaptunk egy vadonatúj kedvcsinálót a jövő hónapban érkező filmhez, amiben a címszereplő számos egyéb monstrummal fog majd megküzdeni.

Hirdetés

Elég sikeres lett a Warners Bros. és a Legendary Pictures gondozásában készült Godzilla, illetve a Kong: Koponya-sziget is, így érthető, hogy a vállalat bővíteni szeretné az óriási szörnyekkel teli univerzumát. Nemsokára be is fut a széria következő darabja, ami bizony elég durva kalandnak tűnik.

Hirdetés

A Godzilla: King of the Monsters című moziban a címszereplőnek számos egyéb szörnyeteggel meg kell majd küzdenie, hiszen beköszön majd Mothra, Rodan, valamint a háromfejű Ghidorah is, szóval egész komoly pusztításra van kilátás. Mindeközben persze az emberek is beszállnak az akcióba, habár kérdéses, hogy mennyi esélyük lehet a gigantikus lények ellen.

A film május 31-én debütál, és most kaptunk egy látványos előzetest, amiben megnézhetjük, milyen izgalmakra számíthatunk.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)