Hirdetés

Godzilla: Planet of the Monsters - látványos trailert kapott a Netflix animéje

|

Kevesebb, mint egy hónap múlva bemutatkozik a Toho Pictures egész estés filmje, a Godzilla: Planet of the Monsters, amelyben kedvenc "óriásgyíkunk" anime stílusban nehezíti meg az emberiség mindennapjait. Persze ők sem hagyják magukat.

Hirdetés

Miközben már gőzerővel forgatják a Godzilla folytatását a Toho Pictures sem tétlenkedik és a Netflix segítségével hamarosan világszerte bemutatja látványos animéjét, amely kicsit más oldalról közelíti meg a már jól ismert szörnyes történetet. 

Hirdetés

A Godzilla: Planet of the Monsters sztorijában a huszadik század végén hatalmas szörnyek bukkannak fel a Földön, beleértve a címszereplőt is, az emberiség pedig alul marad a velük vívott harcban, így a kiválasztottak elhagyják a bolygót, hogy új bolygóra költözzenek. Az egyikőjük hősünk, Haruo is, aki még kisgyerekként végignézte, ahogy megöli a szüleit Godzilla, így bosszútól fűtve jelentkezik azokhoz a felderítőkhöz, akik visszatérnek a Földre, csakhogy az már teljesen átalakult, 20 ezer év telt el rajta és Godzilla uralja. Ígéretes Gen Urobuchi (Psycho-Pass) koncepciója, az alábbi trailer alapján pedig a látványra sem lesz panasza a rajongóknak:  

A Godzilla: Planet of the Monsters november 17-én kerül fel a Netflixre. Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)