Hirdetés

Godzilla trailer - kezdődhet a rovarirtás

|

A legújabb Godzilla trailerben nem csak a címszereplő mutatja meg magát közelebbről, de ellenfelei is lelepleződnek.

Hirdetés

Május 15-én már a mozikban hallhatjuk bömbölni Godzilla jellegzetes hangját, de előtte még a Legendary Pictures marketingesei jól megszórnak minket különböző kép- és videóanyagokkal, amelyek egyre többet és többet mutatnak majd a filmből.

A legújabb nemzetközi előzetessel érkeztünk el ahhoz a ponthoz, amikor már tényleg eltudjuk dönteni, hogy érdekel-e minket a kissé drámaibbra vett, zúzást mégsem nélkülöző Godzilla, vagy inkább kihagyjuk. Az alábbi videóban számos új jelenet kapott helyet, megtekintésük csak saját felelősségre javallott:

A Godzilla tehát május 15-étől vár mindenkit Gareth Edwards (Monsters) rendezésében. A főbb szerepekben Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche és Ken Watanabe látható.

Mit gondoltok, jobb lesz az 1998-as változatnál?

Feltétlenül. (Chava)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)