Hirdetés

Godzilla 2 - késik a folytatás, de King Konggal is összecsap majd

|

A Godzilla 2 bemutatóját arrébb tolták, viszont az azt követő filmben a legendás óriásmajommal csap majd össze.

Hirdetés

Hollywood híján van jelenleg az ötleteknek és úgy fest, hogy most azt a korszakát éli, ami a képregényektől sem áll távol és az univerzumépítés mellett jól ismert karaktereket ereszt egymásnak: Batman Superman ellen, Amerika Kapitány vs. Vasember, Freddy vs. Jason. Most a sorba egy régi vágyálom állhat be Godzilla és King Kong városokat pusztító megmérettetésében.

A 2014-es Godzilla némileg megosztotta a közönséget, de kellő mértékben termelt ahhoz, hogy berendeljenek hozzá egy folytatást.

A forgatókönyvíró és a rendező biztosan visszatér a jelenlegi állás szerin, viszont utóbbi, Gareth Edwards jelenleg a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történeten munkálkodik az óriásgyík újabb kalandjának csak utána tud nekiállni. A bemutatót most eltolták 9 hónappal, így 2018. június 8. helyett 2019. március 22.-én trappol be a filmszínházakba.

Viszont ezzel együtt a Legendary Pictures nyilvánvalóvá tette, hogy a régóta dédelgetett Godzilla vs. Kong ("Kongzilla") 2020. május 29.-én rombol városokat a nagyérdemű örömére, vagy éppen bánatára.

Viszont addig sem maradunk a két szörny nélkül, hiszen nyáron kerül bemutatásra a japánok válasza Edwards 2014-es Godzillájára, jövőre pedig érkezik a Kong: Skull Island, ami King Kong eredettörténetével foglalkozik majd, és amelyben olyan színészek játszanak majd, mint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman vagy a friss Oscar-díjas Brie Larson. A két bestia közül szerintetek melyikőjük győzne? Vagy majd összefognak egy nagyobb gonosz szörnyeteg ellen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)