Hirdetés

Gonoszt csinálnak Marvel Kapitányból?

|

A legújabb képregények borítóján épp a teljes Bosszúállók csapatot készül elintézni.

Hirdetés

A Marvel Comics folyamatosan gondoskodik arról, hogy sose unhassunk rá régi nagy kedvenceinkre, időről időre behoznak valami érdekes csavart, ami merőben új perspektívát mutat a közkedvelt hősök tekintetében. Ilyen volt nem is olyan régen, mikor Amerika Kapitányt a Hydra ügynökévé tették (nyilván megvolt erre a rendes magyarázat, és végül persze minden jóra fordult), a jelek szerint most pedig Marvel Kapitánnyal, azaz Carol Danversszel terveznek valami hasonlót. 

Hirdetés

Minderre abból következtetünk, hogy a Captain Marvel képregénysorozat 12. számának mindkét borítóváltozatán új ruhában, meglehetősen sötét ábrázolás mellett láthatjuk Carolt, aki épp a Bosszúállókat győzi le. Az első borítón egy vörös csillagos, egész arcát beborító maszkban látható a gonosszá vált Marvel Kapitány, aki épp a kezében tartja az eszméletlen Thort, körülötte pedig más Bosszúállók (Skarlát Boszorkány, Vasember, Fekete Párduc, Amerika Kapitány, Amazon, Pókember) fekszenek kiütve.

A második borítóvariánson pedig immár maszk nélkül nézhetünk farkasszemet Carollal, aki így sem nyújt túlzottan szívderítő látványt. 

A 12. füzet hivatalos leírása így szól:

"Marvel Kapitány korábban megküzdött idegenek hordáival. Megmentette az X-Ment. Szájba verte Thanost. Szó szerint megmentette a világot. Most pedig élete legnagyobb kihívásával néz szembe: a Bosszúállók megölésével. A világ egyik leghatalmasabb hőse a sötét oldalra állt? De miért? És mit jelent ez Carol, illetve a világ számára? Az élet a Földön sosem lesz már a régi."

Szerintetek mi történhetett Marvel Kapitánnyal? Megszállta valami gonosz erő? Nem is őt látjuk, hanem egy alternatív dimenziós gonosz mását? Jöhetnek az ötletek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)