Hirdetés

Gonosz „tűz” na'vikkal borítja az eddigi felállást az Avatar 3

|

Zavart, hogy az emberek gonoszok és minden na'vi a jó oldalon áll? Nos, ez nagyon úgy fest, hogy változni fog a harmadik Avatar-filmben.

Hirdetés

Az első Avatar-mozi még csak az erdőkben élő na'vikat mutatta meg nekünk (ők az omaticayák), aztán a nemrég érkezett folytatás, az Avatar: A víz útja már a tőlük némiképp különböző vízi törzseket (a metkayinákat) is megvillantotta. James Cameron a folytatásban úgy tűnik, még tovább fog menni, ráadásul a harmadik részben érkező "tűz" na'vik már nem a jófiúk táborát erősítik.

A rendező minderről a francia 20 Minutesnek mesélt bővebben. Cameron elmondta, hogy a víz reprezentációja után egy másik elem, a tűz következik majd, ennek kapcsán jönnek be a képbe az Avatar 3-ban a "hamu népének" tagjai.

Hirdetés

Cameron is kitért arra, hogy eddig csak nagyon gonosz embereket, és minden porcikájukban jó na'vikat láthattunk, az Avatar 3-ban viszont ezt a koncepciót teljesen meg akarja fordítani, miközben bemutat egy teljesen új világot, és persze tovább szövi a főbb szereplők személyes történeteit.

Egyelőre egyébként hivatalos nem jelentették be az Avatar 3 címét, de egyes források szerint az Avatar: The Seed Bearer lesz a végső döntés. A harmadik részben az eddigi stábhoz olyan nevek csatlakoznak, mint Michelle Yeoh, Oona Chaplin, és David Thewlis.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Yeoh egy Dr. Karina Mogue nevű ember tudóst alakít majd, Chaplin egy na'vit, akit Varangnak hívnak, Thewlis pedig ugyancsak egy na'vi karaktert fog eljátszani, de az ő neve egyelőre még nem ismert. Az Avatar 3 2024 decemberében érkezik meg a mozikba.

Cikkünk nyitóképe csak illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)