Hirdetés

Gotham City Sirens - hamarabb jönnek a rosszlányok, mint hinnéd

|

Alig jelentették be a DC spin-off filmet, de lassan már kezdik is a munkálatokat. Előbb jönnek a szirének, mint gondoltuk.

Hirdetés

Mióta Margot Robbie és David Ayer is felpattantak a Gotham City Sirens hype vonatra, azóta nincs megállás. Az már biztos, hogy Robbie ismét magára ölti Harley Quinn ruháját, és mellette feltűnik majd a Quinn, Catwoman, és Poison Ivy hármas is.

David Ayer írta és rendezte a Suicide Squadot, de a Gotham City Sirensben csak rendezőként vesz majd részt. Ettől függetlenül az is kiderült már, hogy a film munkálatait 2017. nyarán el akarják kezdeni.

Ezzel együtt az is kiderült, hogy a szereplők listája is hamarosan kikerül majd. Mark Hughes, a Forbes riportere szerint már 2017. elején kapunk majd neveket.

Egy rajongó kérdésére válaszolva Mark azt is megjegyezte, hogy a következő Justice League trailer már nagyon közel van. Tűkön ülve várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)