Hirdetés

Gotham - bemutatkozott az új Poison Ivy is

|

Hamarosan visszatér a tévéképernyőkre a Gotham, a harmadik évadra készülve pedig a fontosabb szereplőket, köztük az új Poison Ivyt is megnézhetjük a stábról készült fotókon.

Hirdetés

Bár a harmadik évadra készülve sem jelentették be a Gotham készítői, hogy Marilyn Manson bekerülne a sorozat gonoszai közé, de a már ismert szereplők közül többen kicsit máshogy térnek vissza, mint amit eddig megszoktunk.

A legdrasztikusabb változás persze Ivy Pepper karakterét érinti, aki eddig gyermekként szerepelt a sorozatban, a Gotham harmadik szezonjában viszont már a felnőtt Poison Ivy-val találkozhatunk majd. Így a szerepet Clare Foley-tól át is vette egy másik színésznő, méghozzá Maggie Geha, akit láthatunk is az új szerepben. Hogy az ő történetszála hogyan kapcsolódik majd az ifjú Bruce Wayne sztorijához, azt egyelőre még nem tudjuk.

Ti várjátok már a harmadik évadot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)