Hirdetés

Gotham Knights tévésorozat készül

|

A Batwoman alkotói viszik képernyőre Bruce Wayne fia és váratlan szövetségesei kalandját.

Hirdetés

A Warner Bros. ősszel jelentette be legutóbb, hogy a CBS-szel közös tévécsatornájuk, a The CW egy új sorozattal bővíti a DC-karakterek alapján készülő tévés felhozatalát, de a Naomi óta tető alá hoztak még egy hasonló produkciót. Ehhez a Batwoman készítőit kérték fel, de a Gotham Knights néven érkező sorozat nem függ majd össze Ryan Wilder történetével.

A sztoriért viszont ugyanaz a három szakember, Chad Fiveash, James Stoteraux, és Natalie Abrams felel majd, ahogy a produkciót (néha állítólag komoly hibákkal) menedzselő Berlanti Productions lesz a felelős azért is, hogy képernyőre vigyék a Gotham Knightsot.

Hirdetés

Ez a megjelölés egyébként a képregényes világban az eleinte Batman családját és közeli szövetségeseit, később pedig az ellenségeit is bemutató kiadványokat jelölte, így megeshetett volna az is, hogy a szintén Gotham Knights címmel készülő videojátéktól teljesen eltérő lesz a sorozat alaphelyzete. Ugyan a két produkció között nincs semmilyen kapcsolat, a kiindulópontjuk azért némileg hasonló lesz. Így írták le az alkotók a sorozat felütését:

"A sorozatban Bruce Wayne meggyilkolását követően lázadó természetű fogadott fia egy váratlan szövetséget alkot Batman ellenségeinek gyermekeivel, amikor rájuk próbálják kenni a Köpenyes Lovag megölését. A város legjobban körözött bűnözőiként ennek a törvényen kívüli bandának harcolnia kell, hogy tisztázhassa a nevét. De Gotham, ahol nincs Sötét Lovag, hogy megvédje, veszélyesebbé válik, mint valaha. A remény viszont a legváratlanabb helyekről jön, ahogy ezek az össze nem illő menekülő bűnözők a város megmentőinek legújabb generációjává válnak, és Gotham Lovagjai néven lesznek ismertek."

Azt még nem tudjuk, mikor kerülhet képernyőre a Gotham Knights, mindenesetre a sorozat alapötlete izgalmasnak hangzik. Ti örültök, hogy ezekkel az alkotókkal bővíti tovább a tévés DC-felhozatalát a Warner? Ha igen, mely karaktereket látnátok szívesen a csapatban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)