Hirdetés

Gotham rendőrségére fókuszál majd az HBO Max új sorozata

|

A széria egyik atyja a Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman rendezője, Matt Reeves.

Hirdetés

Noha egyelőre még a Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Háború) rendezésében és Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman sem jelent meg, az HBO Max máris berendelt egy, a film világában játszódó sorozatot, méghozzá annak egyik alkotójától. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter, a Variety és a többi nagynevű lap jelentése szerint a széria a gothami rendőrségre és a várost behálózó korrupcióra fókuszál majd, amely a The Batman spin-offja lesz, ráadásul az írásáért az az Emmy-díjas Terence Winter felel, aki olyan sorozatokon dolgozott forgatókönyvíróként, mint a Maffiózók, a Gengszterkozó és a Bakelit, de neki köszönhetjük többek között A Wall Street farkasa szkriptjét is. 

A Gotham Centralként emlegetett projektet Reeves producerként támogatja (produkciós cégén, a 6th & Idahón keresztül) és nyilatkozata szerint ez egy csodálatos lehetőség a filmhez megálmodott univerzumának kibővítésére. Általa olyan részletességgel, valamint mélységgel mutathatják meg mindazt, ami szeretnének, amire kizárólag egy hosszútávra szóló formátum nyújt lehetőséget. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)