Hirdetés

Gotham 2. évad - durva lesz a folytatás is

|

A Gotham stábja is kilátogatott a hétvégén zajló 2015-ös WonderConra, ahol a széria egyik producere elárult pár érdekességet a második évad sztorijáról és gonoszairól.

Hirdetés

Már csak néhány epizód van hátra a Gotham első szezonjából, így nem csoda, hogy a sorozat egyik producerét a második évadról kérdezgették az eseményen, John Stephens türelemmel válaszolgatott is. Túl sok konkrétumot nem hallhattunk tőle, hiszen nyilván ennyivel előtte nem szeretné lelőni a meglepetéseket, de így is mondott elég fontos részletet ahhoz, hogy izgatottak legyünk a folytatás miatt.  

Stephens elsőként ejtett egy-két szót a Gotham 2. évadának sztoriszálairól, miszerint az egyik ilyen természetesen a milliárdos Bruce Wayne karakterének alakulása lesz, míg a másik - és itt spoiler jön azok számára, akik még nem látták a 16. epizódot - a Jerome (Cameron Monaghan) néven megismert szereplő kibontakozása, akiből a legendás Joker válik majd. A producer elárulta továbbá, hogy nagy valószínűséggel a továbbiakban felbukkan Clayface és Mad Hatter is - utóbbival egyébként már meggyűlt a bajunk a Batman: Arkham Originsben

A Variety úgy értesült, hogy az említetteken kívül láthatjuk majd Victor Fries-t, vagyis Mr. Freeze-t is a sorozatban, valamint a készítők már közel járnak ahhoz, hogy a Court of Owls nevezetű szervezett bűnözői csapatot is felhasználják, de még "nem döntötték el biztosra". 

A Gotham következő, 19. epizódja április 13-án lesz látható a FOX-on. Ti mit vártok a folytatástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)