Hirdetés

Michael Jackson filmen dolgozik a Bohém rapszódia producere

|

Bár a film még nagyon korai fázisban van, Graham Kingmár már megszerezte a jogokat Michael Jackson életművéhez.

Hirdetés

A Bohém rapszódia a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje lett, nem csak a mozirajongók körében aratott nagy sikert, de több kategóriában is megnyerte az Oscar-díjat. Hiába a siker, a film producere, Graham King egyáltalán nem ül a babérjain, ugyanis már el is kezdett dolgozni egy újabb életrajzi mozin.

Hirdetés

Egyes jelentések szerint ugyanis Kingnek sikerült megegyezésre jutnia Michael Jackson életművének jogbirtokosaival, és nem csak a filmes jogokat kapta meg, de szabad hozzáférést is adtak neki az előadó összes zeneművéhez, ami egy ilyen jellegű filmnél központi szerepet játszik. Kingnek ráadásul elvileg már egy forgatókönyvírót is talált John Logan személyében, aki korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Skyfall vagy a Gladiátor.

Sok más legendához hasonlóan Jackson élete is tele van vitatott pontokkal és botrányokkal, és míg a Bohém rapszódiát sok kritika érte amiatt, ahogy az efféle kényesebb a témákat kerülgette, a készítők elmondásuk szerint ezúttal nem szeretnék a "fertőtleníteni" a zenész életét. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy miként is közelítik majd ezeket a kérdéseket, már csak azért is, mert korábban a Leaving Neverland című dokumentumfilm már foglalkozott a témával, és akkor is rengeteg vita indult el. 

Ti beültök majd a Michael Jackson életét bemutató mozira? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)