Hirdetés

Tom Cruise lesz az új Zöld Lámpás?

|

A híresztelések szerint a Warner Bros. nagyon szeretné behúzni az A-listás színészt.

Hirdetés

A Crazy Days and Nights nevű celeb pletyka oldal szerint Tom Cruise tárgyal a Green Lantern szerepről, de van egy komoly vitapontja a sztori kapcsán.

Hirdetés

A pletyka szerint a Green Lantern Corpsban Tom Cruise karaktere meghalna. Cruise nem hajlandó elfogadni a szerepet addig, amíg ezt át nem írják. Fontos megjegyezni, hogy egy olyan pletykáról van szó, amit az oldal már márciusban is lehozott, csak akkor még nevek nélkül. Elképzelhető, hogy ez a probléma azóta megoldódott. Ettől függetlenül Cruise neve többször is felbukkant már a DCEU Green Lantern filmje kapcsán.

Mivel eddig leginkább arról lehetett hallani, hogy az új Green Lantern moziban John Stewart és Hal Jordan is feltűnik, és az előbbi karakter ugyebár színes bőrű, a legvalószínűbb megoldásnak az tűnik, Tom Cruise Jordanként szerepelne (őt alakította Ryan Reynolds is a sikeresnek semmiképp sem mondható 2011-es adaptációban), és a történet egy bizonyos pontján búcsút vennénk tőle. Így Stewart Jordan halál után vehetné át a helyét, mint Zöld Lámpás. 

Tom Cruise megszerzése pénzügyi és marketing tekintetben is hatalmas eredmény lenne a filmes univerzum számára. Szerintetek illene a színészhez a Zöld Lámpás szerep?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)