Hirdetés

Élőszereplős Zöld Lámpás sorozatot készít az HBO

|

Az Arrowverse mögött álló Greg Berlanti lesz a producer, aki máris minden idők legnagyobb DC sorozatának nevezte az új szériát.

Hirdetés

Érdemes lesz figyelni az Egyesült Államokban jövő májusban elstartoló HBO Maxre, mivel temérdek izgalmas tartalom érkezik a streaming szolgáltatásra. A WarnerMedia nemrég azt is bejelentette, hogy egy új Zöld Lámpás sorozat is erősíteni fogj a kínálatot.

Hirdetés

Az HBO Max-exkluzív tartalomként készülő új Zöld Lámpás széria kapcsán már most fontos tisztázni, hogy egyelőre a pontos címét sem ismerjük, az illetékesek pedig gondosan megválogatott szavaikkal "Zöld Lámpás ihletésű sorozatként" hivatkoznak rá, szóval simán lehet, hogy nagy eltérésekre számíthatunk az eredeti képregényekhez képest. Azt sem lehet még tudni, hogy Hal Jordan, John Stewart, vagy esetleg más híres Lámpás lesz-e a főszereplő. Az sem tisztázott, hogy az új sorozat kapcsolódik-e Greg Berlanti eddigi két tévés univerzumához, vagyis az Arrowverse-hez, vagy a DC Universe-en futó szériák (Titans, Doom Patrol) világához.

A rajongók hosszú ideje sejtik azt, hogy az Arrow sorozatban John Diggle-t alakító David Ramsey lehet majd ennek az univerzumnak a "saját John Stewartja", vagyis itt belőle válik Zöld Lámpás. Simán elképzelhető, hogy végül tényleg ez lesz a helyzet. 

Ti örültök a bejelentésnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)